Pillat lite sådär bara :>

Har mest bara pillat i detaljer, men jag har även satt ihop henne, gjort om handduken något, gjort nya (men tillfälliga) ögon och målat hennes naglar då jag tyckte det såg gulligt ut :p











Nej, jag gav upp och började om!

Jag blev helt less ansiktet och det sättet jag extruderat ut det. Jag gjorde istället edgeloopar som vi pratat om på skolan och vips blev ansiktet mycket bättre :p På de bilder jag visar här så är ansiktet fortfarande i två delar (eller egentligen hela kroppen) så ni får bortse från linjen i mitten!





Dag tre, inte så mkt gjort...

Jag har mest pillat på väldigt små detaljer idag, så det syns inte så värst mycket på håll, men när man går in och kollar närmare så syns det skillnad... tror jag. Det känns bättre för mig i alla fall! Anyways, jag har mest suttit med ansiktet och svurit över hur ful hon är. Jag har provat på att skala och flytta om en massa men hon ser fortfarande förjävlig ut. Aja, hoppas det blir godkänt som en lågpolymodell, så jag kan flytta den till mudbox och bli glad igen xD Jag orkar då inte hålla på nå mer idag, för jag stirrar mig bara blind på henne.


Updates on dah naked chick!

Ja, jag vet att ansiktet är förjävligt men jag har lagt minst tid på det när det gäller detaljer. Jag hoppas istället att MudBox kan rädda stackarn :p Här kommer iaf bilder från kvällens arbete! Och nej, det är inte en nattmössa, utan det ska bli en handduk.. såsmåningom. Den version jag gjort hittills får nog bara agera stand-in :p









Äntligen en ny 3D-kurs :>

Jag måste dock erkänna att första inluppen innehåller saker jag inte får lägga upp på internet så ni får endast ta del av min påbörjade inlupp två :p Här kommer iaf det jag lyckades skapa dag 1!











RSS 2.0